top of page

Contact

Bestellen/meer informatie:

Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen dan kunt u een bericht sturen naar info@babettesbaksels.nl. Vermeld bij het bestellen de gewenste dag van ophalen, smaken/grootte en eventuele andere wensen.  Ik reageer in de meeste gevallen binnen een dag, maar sowieso binnen 3 dagen. Als er niet wordt gereageerd op mijn mail dan vervalt de gereserveerde datum na 3 dagen.

Ophalen:

Bestellingen kunnen dagelijks tussen 9 en 10 uur gehaald worden. Let er bij custom cakes en cupcakes op dat deze 1-2 uur voor consumeren op kamertemperatuur moeten worden gezet.

Vervoer:
Vervoer de bestelling in een koele auto op de bodem van de passagiersstoel of kofferbak, niet op een stoel of op schoot. 

Betalen:

Betalingen dienen uiterlijk een week voor het ophalen voldaan te worden, via een betaalverzoek of overboeking. 

Snijden:

Taarten worden vaak in punten gesneden, maar bij custom cakes is het handiger deze in plakken te snijden tegen een snijplank aan. deze plakken snijd je daarna in stukjes. Zie hier foto's van hoe dat werkt: https://www.facebook.com/Babettesbaksels/posts/pfbid0tr7kBMJpj8rLBhXRaQaiTLMezgsFpbGuu1RWakoXkQLgFLnqGJmgb9v6zGPViqA2l

Belangrijk:

Taarten en andere sweets kunnen niet eetbare decoratie bevatten. Fondant decoratie en eetbare prints bevatten meestal prikkers waarmee ze in de taart vastzitten.  Stapeltaarten bevatten dowels ter ondersteuning van het gewicht van de bovenste laag. Verwijder deze niet eetbare delen voor het aansnijden van de taart. Let er bij kleine kinderen ook op dat de

 sprinkles een gevaar kunnen vormen.

 

bottom of page