top of page

Algemene voorwaarden

17961007492237016.jpg

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Voorbeeld foto's mogen worden gestuurd maar taarten en ander zoet maak ik nooit precies na, heeft u specifieke wensen geef dit dan duidelijk aan. (denk hierbij aan kleuren, afwerking, allergieën etc). 

Bestellingen kunnen worden geplaatst via email (info@babettesbaksels.nl), bestellingen geeft u het liefst 2 weken van te voren door ivm de bakplanning en levertijd van sommige producten. Ik kan niet garanderen dat er plek is, dus langer van te voren bestellen is uiteraard mogelijk. Een kortere termijn kan soms in overleg, dat is afhankelijk van mijn agenda.

De betaling van bestellingen dient een week voor het ophaalmoment voldaan te worden (via betaalverzoek of factuur), bestellingen kunnen tot een week voor het afhaalmoment kosteloos worden geannuleerd. Indien u korter dan een week van te voren de bestelling annuleert, betaalt u 50% van de bestelling. Bestellingen die op de dag zelf of de dag voor het ophaalmoment worden geannuleerd worden 100% betaald. Het kan zo zijn dat uw bestelling al (deels) klaar is. U kunt de bestelling dan afhalen en zelf invriezen (indien dat mogelijk is met het gekozen product). Dit omdat ik kosten heb gemaakt voor de bestelling en ruimte heb gereserveerd in mijn planning. Mocht de betaling niet op tijd zijn voldaan, dan neem ik contact met u op, Als de betaling uitblijft ben ik genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

Babette's Baksels kan bestellingen annuleren door overmacht als ziekte etc. Uiteraard zal geprobeerd worden een oplossing te zoeken in overleg met u.

 

Prijzen zijn inclusief BTW en kunnen wisselen door verschillende wensen/ontwerpen.

 

Geef allergieën en dieetwensen op tijd door, Ik kan hier in de meeste gevallen rekening mee houden. Ik werk echter in een keuken waar kruisbesmetting plaats kan vinden ondanks zorgvuldig werken. Bij het ophalen van de bestelling wordt u op de hoogte gesteld van de beste manier van het vervoeren van uw bestelling, ik ben niet aansprakelijk voor schade na het ophalen.

 

Elke bestelling wordt met liefde en mooie ingrediënten gemaakt, mocht u toch niet tevreden zijn neem dan binnen 24 uur na levering contact op. Restitutie van het bedrag is niet mogelijk door gemaakte kosten, maar er zal geprobeerd worden tot een oplossing te komen.

bottom of page